Word een Vriend van Bragi en zorg voor zorgeloos muziek maken!

Bragi bestaat al 135 jaar en is een van de oudste muziekgezelschappen van Nederland. Maar zoals vele verenigingen heeft ook Bragi sterk te lijden onder de steeds afnemende subsidies van
overheid en bedrijfsleven. De Stichting Vrienden van Bragi is in 1981 opgericht om Bragi financieel te ondersteunen. In het bijzonder steunt de Stichting Vrienden van Bragi projecten, materiaal en reizen die buiten het gewone (krappe) budget van de vereniging vallen. Door lucratieve promotionele activiteiten maar vooral door de inbreng van “de Vrienden” lukt het de Stichting Vrienden van Bragi om de vereniging in leven te houden. Sterker nog: om de (in jaren) oude vereniging jeugdig en gezond te houden Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen heeft de Stichting nieuwe Vrienden nodig. U kunt een Vriend van Bragi worden en daarmee een bijdrage leveren aan het voortbestaan van een unieke muziekvereniging in Groningen. In ruil daarvoor wordt u op de hoogte gehouden van de concertdata en -plaatsen.

Dus: word nu Vriend van Bragi en zorg voor zorgeloos muziek maken!

Dit kunt u doen door het machtigingsformulier, te printen, in te vullen en op te sturen naar onderstaande adresgegevens.

Adresgegevens:
Stichting Vrienden van Bragi
Postbus 1441
9701 BK Groningen

 

U kunt ook een bijdrage overmaken naar rekening NL58 SNSB 0706 1701 72 ten name van de Stichting “Vrienden van Bragi”.

De Stichting is bereikbaar via e-mail, via [email protected].
En telefonisch via +316 41627485 (Lotte Braam, voorzitter Stichting Vrienden van Bragi)