Crowdfunding EVOLving

Maak een unieke en liefdevolle muzikale voorstelling door Groningse studenten mogelijk!

Op 4 en 16 december zal het orkest, grootkoor en a-capellakoor van Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi de spectaculaire voorstelling “EVOLving” laten zien en horen in bekende podia te Groningen en Zwolle.

In samenwerking met choreograaf Nina Funk en twee van haar beste dansers heeft Bragi een voorstelling gecreëerd over de liefde en de valkuilen daarvan. EVOLving is een voorstelling voor alle leeftijden die je op vele niveaus mee kan laten voeren in prachtige muziek en schitterende dans.

Bijzonder is ook dat tijdens de voorstelling een wereldpremière van componiste Marlijn Helder ten gehore zal worden gebracht, speciaal gecomponeerd voor het orkest, grootkoor en a-capellakoor van Bragi. Daarnaast zullen twee wereldpremières van Rein de Vries worden uitgevoerd door het a-capellakoor.

Om dit bijzondere project mogelijk te maken, hebben we uw steun hard nodig. Alle donaties zijn dan ook meer dan welkom. Wilt u uw bijdrage leveren? Doneer dan nu:

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Bij donaties van 50 euro of meer, ontvangt u een gratis vrijkaartje voor een van onze voorstellingen. Als u hier gebruik van wilt maken, mail dan naar [email protected]. Graag in de mail uw naam vermelden en bij welke voorstelling u aanwezig zult zijn. Er zal dan een vrijkaartje voor u klaarliggen bij de kassa.

We zien u graag op 4 december of 16 december om samen met ons deze bijzondere voorstelling te beleven! Meer informatie over de voorstelling vindt u hier: bragi.nl/tickets