Concerten

Winterconcerten 2022

Op 9 en 11 december 2022 zullen het Orkest, Grootkoor en A-capellakoor van Bragi (een deel van) hun repertoire ten gehore brengen. Het A-capellakoor zal het concert beginnen met een voorproefje uit hun eigen programma Come away, Death met de motetten van Warum ist das Licht gegeben dem Mühseligen? van Brahms, het Gloria uit Missa O Quam Gloriosum van Victoria en Pseaume 130 van Sweelinck. Vervolgens zal het Grootkoor en Orkest hun uitvoering van het Weihnachtsoratorium van Bach, met medewerking van bariton Michiel Nonhebel en altus Jochem Baas. Na de pauze zal het Orkest nogmaals het podium betreden en zal het de 5e Symfonie van Shostakovich uitvoeren. Het A-capellakoor staat onder leiding van Rein de Vries, het Grootkoor staat onder leiding van Jeroen Helder en het Orkest staat onder leiding van Alexander de Blaeij.

Come away, Death - A-capellakoorconcerten

3 en 4 februari 2023

Begin februari geeft het a-capellakoor twee concerten rond de thema’s afscheid, dood, verdriet en troost. Er is veel mooie muziek geschreven over deze onderwerpen, en er viel dus uit een rijke hoeveelheid prachtige stukken te kiezen. Het programma wisselt hartverscheurende stukken af met troostrijke klanken.

Valentijnsconcert 2023

12 februari 2023

Op 12 februari 2023 brengen alle geledingen van Bragi een prachtig concert ten gehore dat in het teken staat van de liefde. Zet het vast in je agenda!