Symfonieorkest

Vacatures:

Op dit moment zijn we op zoek naar: Concertemeester. Overige vacatures volgens binnenkort.

Repetities:

Locatie:
Het orkest repeteert elke maandagavond van 19:30 uur tot 22:15 uur in de Oosterkerk te Groningen.

Open repetities:
Je bent elke repetitie van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te spelen met het orkest. Er kan dan een auditie gepland worden en afhankelijk van jouw instroommoment wordt gekeken of het haalbaar is om mee te spelen met het concert.

Geen instrument? Wel meespelen!
Heb je helaas niet de beschikking over je eigen instrument maar zou je wel graag in ons orkest meespelen? Geen nood! Bragi is aangesloten bij het Muziekinstrumentenfonds Groningen en heeft zodoende beschikking over onder andere violen, altviolen, contrabassen en enkele blaasinstrumenten. Deze instrumenten kunnen bij lidmaatschap van onze vereniging kosteloos geleend worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de instrumenten, stuur een mail naar orkestcommissaris@bragi.nl

Contact:
Mail: orkestcommissaris@bragi.nl

 

Auditie:

Als je besloten hebt lid te willen worden van ons orkest, word je uitgenodigd voor een auditie. Auditeren kan in principe aan het begin van ieder project, maar is in overleg ook later mogelijk. De auditie bestaat uit een voorstelrondje en het voorspelen. Tijdens het voorspelen draag je de auditiefragmenten (deze krijg je toegestuurd als je je aanmeldt voor een auditie) en een zelf uitgekozen stuk voor aan de dirigent, de concertmeester en de aanvoerder van de desbetreffende sectie. Na je auditie hoor je direct of je bent aangenomen.

Wil je auditie komen doen? Stuur dan een e-mail naar orkestaudities@bragi.nl voorzien van je naam, instrument en wat informatie over jezelf zoals je leeftijd, ervaring e.d..

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop