Vertrouwenspersonen

Bij Bragi wordt ongewenst gedrag serieus genomen. Wanneer je een probleem ervaart, heb je altijd de ruimte om je verhaal te doen. Het kan bijvoorbeeld gaan over ongelijke behandeling, grensoverschrijdend gedrag, pesten, agressie of betrokken zijn in een conflict. Ook als je twijfelt of jouw situatie wel bij de vertrouwenspersoon thuishoort, kan het toch waardevol zijn om in gesprek te gaan. Misschien maak je je zorgen om iets wat bij een repetitie gebeurd is. Misschien heb je vormen van intimidatie meegemaakt en weet je niet hoe je hiermee om zou willen gaan. Ongewenst gedrag is er in alle gradaties. Uiteindelijk gaat het om al het gedrag waar jij je ongemakkelijk of onveilig bij voelt.

De vertrouwenspersoon

Wanneer je in de vereniging te maken krijgt met ongewenst gedrag, biedt de vertrouwenspersoon een veilige plek om in vertrouwen te vertellen wat er is gebeurd. De vertrouwenspersoon luistert en denkt met je mee. Soms kan het delen van je verhaal al een hele opluchting zijn, maar dat zal niet altijd het geval zijn. Wanneer je niet weet hoe je met een situatie om moet gaan, kan de vertrouwenspersoon helpen met het uitwerken van vervolgstappen. Hierin zijn jouw behoeften altijd leidend. Mogelijk ondersteunt de vertrouwenspersoon je hierbij, maar deze handelt nooit op eigen initiatief. Bovendien is alles wat je met de vertrouwenspersoon deelt strikt vertrouwelijk. Dit betekent dat het zonder jouw toestemming niet met anderen gedeeld wordt, ook niet met het bestuur of andere organen.

Met wie ga je in gesprek?

Je kunt de vertrouwenspersonen benaderen via het algemene e-mailadres, vertrouwenspersoon@bragi.nl. Hierbij mag je een voorkeur aangeven met wie je graag in gesprek zou gaan. Als je met meerdere vertrouwenspersonen in gesprek wilt is dat ook mogelijk. Bovendien kun je direct een van de vertrouwenspersonen benaderen voor een gesprek. Hieronder vind je de telefoonnummers van alle vertrouwenspersonen.

Floris

Floris

A-capellakoorlid

+31 6 53504020

Dagmar

Dagmar

A-capellakoor- en Orkestlid

+31 6 11934651

Lotte

Lotte

Orkestlid

+31 6 23498780

Vera

Vera

Grootkoorlid

+31 6 32198030

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop